Govil Construct | Despre noi
15790
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15790,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

GOVIL CONSTRUCT – FIRMA DE CONSTRUCTII VALCEA

S.C. GOVIL S.R.L. este o firma de constructii din judetul Valcea, specializata in constructii civile si constructii industriale.

Daca doriti sa va construiti, amenajati, renovati sau reabilitati o cladire, casa, sediu de firma, cladire de birouri, hala, apartament etc., S.C. GOVIL S.R.L. va ofera solutii pentru constructii civile, constructii industriale, constructii case si vile de lux, case de vacanta, pensiuni, constructii hoteluri, constructii cladiri birouri, constructii spatii comerciale, constructii hale, astfel daca doriti informatii legate de pret si timpul de realizare a constructiei, ne puteti contacta pe pagina de contact a site-ului.

Firma de constructii S.C. GOVIL S.R.L. va ofera consultanta gratuita: toate detaliile despre etapele din constructii, renovari, amenajari interioare, atat a unui birou, a unei case, a unui apartament sau alt tip de constructie civila sau industriala.

S.C. GOVIL S.R.L. va ofera cele mai bune solutii pentru constructii case, cosntructii case la rosu, hale industrial, parcuri eoliene, parcuri fotovoltaice, microhidrocentrale.

Alte servicii: consolidari constructii civile industriale, instalatii electrice, instalatii termice, instalatii sanitare pentru cladiri civile si industriale, birouri, case, apartamente (consultanta, proiectare, executie, montaj), amenajari interioare cladiri civile industriale, birouri, case, apartamente, montaj rigips, montaj termopane, izolatii exterioare si interioare cu polistiren, montaj parchet, montaj gresie, montaj faianta pentru constructii mari cat si pentru casa sau apartament, executie si montaj porti din fier forjat, constructia de cuptoare de gradina, placare cu piatra naturala, piatra decorativa, marmura si travertin, tamplarie pvc si aluminiu.

Firma de constructii S.C. GOVIL S.R.L. a fost infiintata in anul 1997 si este specializata in lucrari de anvergura medie in domeniul constructiilor (constructii civile, constructii industriale, constructii case de vacanta, constructii spatii comerciale si alte constructii de ordin civil sau industrial).

Firma isi doreste satisfacerea tuturor solicitarilor clientilor prin oferirea unor solutii potrivite fiecarui proiect in parte, in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare a mediului inconjurator. Asteptam provocarile dumneavoastra! Apelati cu incredere la echipa nostra de specialisti care vine alaturi de dumneavoastra cu know how-ul de 15 ani in constructii, cu servicii de calitate la preturi reduse, cu o echipa tinara care garanteaza calitatea. Firma noastra va ofera cele mai bune solutii pentru: constructii case, constructii case la rosu, constructii case la cheie, constructii case de vacanta, constructii case de lemn, constructii case/vile, constructii pensiuni si cabane, modele si proiecte case si planuri case. Constructii case la rosu – include fundatia, zidaria si structura acoperisului. – nu include finisajele interioare si exterioare, partea exterioara a acoperisului si instalatiile aferente. Constructii case la cheie – cuprinde casa la rosu, partea exterioara a acoperisului, finisajele interioare si exterioare, pardoseala si instalatiile sanitare, termice si electrice. Oferim seriozitate, profesionalism, respectam termini contractuali de incepere si finalizare a lucrarilor de renovare: renovari case, renovari apartamente, renovari interioare si renovari exterioare. Renovari apartamente, renovari case, renovari apartamente Valcea Oferim seriozitate, profesionalism, respectam termini contractuali de incepere si finalizare a lucrarilor de renovare: renovari case, renovari apartamente, renovari interioare si renovari exterioare. Avem cel mai bun raport calitate-pret pentru toate tipurile de renovari. Dorim sa avem cat mai multi clienti multumiti pentru a beneficia de cea mai buna reclama, pentru a fi recomandati!