Govil Construct | Despre noi
15790
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15790,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

GOVIL CONSTRUCT – Firma de constructii

S.C. GOVIL S.R.L. este o firma de constructii din judetul Valcea, specializata in constructii civile si constructii industriale. A fost infiintata in anul 1997 si este specializata in lucrari de anvergura medie in domeniul constructiilor.

Daca doriti sa va construiti, amenajati, renovati sau reabilitati o cladire (casa, sediu de firma, cladire de birouri, hala, apartament), oferim solutii si detaliile despre etape si costuri.

Alte servicii: consolidari constructii civile/industriale, amenajari interioare, rigips, gresie, faianta, recasetare tavane, recompartimentare birouri, turnare sapa autonivelanta.

Apelati cu incredere la echipa nostra de specialisti care vine alaturi de dumneavoastra cu know how-ul de 15 ani in constructii, cu servicii de calitate la preturi reduse, cu o echipa tinara care garanteaza calitatea.